A Coach olyan személy, aki elmondja Neked azt, amit nem akarsz hallani, aki láttatja Veled azt, amit nem akarsz látni, így azzá válhatsz, akiről mindig is tudtad, hogy lehetnél.

Tom Landry

LÁTNI ÉS HALLANI

A sikeres coaching folyamat alapja, hogy betekintést kapjak az Ön személyiségének felszín alatti rétegeibe. Ezért van, hogy a Müller Csilla Coaching folyamat első lépése egy díjmentes felmérés, mely során felállítjuk az Ön viselkedési profilját. A felmérés eredményét ugyancsak díjmentesen, egy 30 perces konzultáció keretében beszéljük át. Az első lépés így mindenféle kötelezettségektől mentes, és Ön azonnali nyereséggel tér haza. Mert a cél csak ennyi – Látni. Hallani.

GONDOLKODNI ÉS ÉREZNI

Ha az alapok megfelelőek, következő lépésben feltérképezzük az Ön tehetségét, és az ahhoz illeszkedő személyes coaching folyamatot. Így kezdetét veheti az utazás, mely során Ön teljesebb, kiegyensúlyozottabb, hitelesebb, emberré válik, és képessé lesz boldogságot és eredménnyességet teremteni a szakmai és magánéletében egyaránt. Csupán két feladata van – Gondolkodni. Érezni.

OLVASNI ÉS ÍRNI

Ha kölcsönösen úgy döntünk, hogy együtt járjuk végig az utat, a megállapodásunk kereteit szerződésbe foglaljuk. Ez kötelező érvényű megállapodás és garancia mindketőnk számára. Így biztosan nem térünk le az Önnek szánt útról. Ez a Müller Csilla Coaching folyamat legrövidebb állomása – Olvasni. Írni.

BIZALOMMAL ÉS ŐSZINTÉN

A professzionális és sikeres coaching folyamatnak az őszinte visszacsatolás éppúgy része, mint a konkrét megoldások felépítése és gyakorlása. Mindez szuverenitást és könnyedséget ad Önnek, és gazdagabb rátekintést biztosít az Ön tehetségére, karrierjére és döntési mechanizmusaira. A Müller Csilla Coaching így teszi Önt sikeressé – Bizalommal. Őszintén.

MELYIK TERÜLETEN SEGÍTHETEK ÖNNEK?

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Szeretné jobban megismerni önmagát? Tegye meg az első lépést most! Vegye igénybe díjmentes felmérésünket, melynek eredményét egy 30 perces konzultáció keretében értékelünk ki. Jelentkezzen most!