Bármit is gondolj magadról, több vagy annál.

AZ INNERMETRIX FELFEDEZŐ FOLYAMAT

Az Innermetrix Felfedező Folyamat (Innermetrix Discovery Process™) legfőbb haszna, hogy a vezetőfejlesztés során a személyre szabott fejlődési útnak köszönhetően a cél biztosan elérhető. Az Innermetrix Felfedező Folyamat az Ön teljeskörű szemrevételezése 3 látszólag erősen különböző, mégis szorosan egymáshoz kapcsolódó területen.

DISC index – Először a magatartását vizsgáljuk meg, a természetes és az adaptív állapotában. Ha ezt az információt Ön, mint vezető és magánember ismeri, akkor ez segíteni fog Önnek abban, hogy a legideálisabb környezetet alakítsa ki ennek az Ön személyének ahhoz, hogy teljesmértékben ki tudjon bontakozni. Ez a felismerés tárja fel a teljesítmény különböző területein, mint termelékenység, teljesítőképesség és megtérülés, a javulási lehetőségeket, mivel ezekre együttesen és pozítivan gyakorol hatást.

Értékek index – A második szemléletben az Ön értékstruktúráját vizsgáljuk meg. Ez sokkal mélyrehatóbb, mivel itt egy Ember értékeiről van szó, melyek a magatartását nagyban meghatározzák. Ha Ön tudja, hogy az Ön személyének vagy csapatának milyen értékei vannak, akkor az Ön által bevezetett munkakultúra gondoskodik majd arról, hogy ezek a mélyen meghúzódó motivációs tényezők, amennyire csak lehet, ki legyenek elégítve. Így tudja biztosítani (többek között) az Ön és a munkatársak felelősségérzetét és elkötelezettségét.

Attribute index – A harmadik nézőpontban arról van szó, hogy Ön hogyan gondolkozik és hozza meg döntéseit. Ez meghatározó, főleg egy teljesítményfüggő környezetben. A kapott eredmények alapján azonosítjuk minden az Ön tehetségeit, és kompetenciaszintjét ezen tehetségein belül.

Ez az eljárássorozat biztosítja Önnek azt, hogy minden Ön és munkatársai a kívánt fejlődési,- fejlesztési útra álljanak, megfelelően alkalmazva képességeiket, kihasználva ösztönzőiket, illetve tudatosan támogatva az egyén, illetve a csapat magatartását a közös teljesítménycélok elérése érdekében.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

  • Vezetés
  • Tehetség felismerés és menedzsment
  • Teljesítményjavítás
  • Munkaerő felvétel és megtartás
  • Kommunikáció
  • Csapatdinamika, csapatépítés

Tudjon meg még többet az egyes indexekről és más diagnosztikai modellekről!

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Szeretné jobban megismerni önmagát? Tegye meg az első lépést most! Vegye igénybe díjmentes felmérésünket, melynek eredményét egy 30 perces konzultáció keretében értékelünk ki. Jelentkezzen most!