Amikor az ember határozott cél felé tart, nagyon fontos, hogy az útnak is szenteljen figyelmet. Az út az, amely mindig megmutatja a célba érés legjobb módját, s útközben gazdagodunk.

Paulo Coelho

Müller Csilla Coach és nemzetközileg akkreditált Innermetrix konzulens vagyok. Hosszú volt az út, amíg eljutottam odáig, hogy ezt a mondatot leírhatom magamról.

Elsődleges feladatom támogató környezetet és kedvező feltételeket teremteni ahhoz, hogy egyéni és szakmai céljait könnyedebben, az Ön számára legmegfelelőbben, testreszabottan érhesse el. Kibontakoztathassa tehetségét, megvalósíthassa karrier álmait és a legideálisabb döntéseket hozza meg.

Meggyőződésem, hogy mindenki képes a változásra. Ha az önismerete megfelelő szinten van, mindenkiben megvan a Tehetség ahhoz, hogy sikeres és még sikeresebb legyen! Ha egyszer Ön is megtapasztalja, hogy képes valódi és fontos változások megvalósítására, az megerősíti. Magabiztosan, kiegyensúlyozatottan élheti az életét vezetőként és magánemberként egyaránt.

Sikeres vállalkozások élén, vezetőként dolgoztam évekig. Mint mindenhol az üzleti szférában, a kitűzött célok mindig egyértelműek voltak számomra: legyen sikeres és jövedelmező az üzlet. Az évek során a figyelmem egyre inkább a dolgok “hogyan”-ja felé fordult. Azaz milyen módon lehet a magunk és kollégáink motivációit, tehetségét és személyes beállítódásait az áhított üzleti siker szolgálatába állítani.

Hosszasan keresgéltem a módszerek között, míg rátaláltam az Innermetrixre és  Magyarországon az elsők között részt vettem a képzésükön. A képzés alatt elsajátított szemléletet a saját üzleti tapasztalataimmal ötvözve alkalmazom a coaching folyamatában és persze a mindennapjaimban is. Ezáltal sikeresebb lettem a munkámban, jobbak lettek az üzleti- és a személyes kapcsolataim, de még az időgazdálkodásom is megváltozott.

Szeretem, hogy a coaching nem egy “megmondó” módszer, hanem kihozza belőlünk a megoldást, miközben megőrizzük felelősségünket a változásokban és változtatásokban.


DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Szeretné jobban megismerni önmagát? Tegye meg az első lépést most! Vegye igénybe díjmentes felmérésünket, melynek eredményét egy 30 perces konzultáció keretében értékelünk ki. Jelentkezzen most!