Az Innermetrix Inc.-t 1999-ben Jay Niblick alapította az Amerikai Egyesült Államokban.

Jay Niblick, az USA egyik legnevesebb üzleti coach-a, és világhírű szaktekintély a “döntéshozatal” tudományában, melyet Formális Axiológiának hívnak. A Formális Axiológia kifejlesztése egy német származású amerikai professzor, Robert S. Hartman nevéhez fűződik, aki a Yale és MIT egyetemeken a “Mi a jó?” kérdését kutatta és 1973-ban a Béke Nobeldíjra is felterjesztették.

VILÁGSZERTE

Az Innermetrix 12 év alatt világpiaci szereplővé és piacvezetővé vált. Jelenleg már 5 kontinensen 28 országban van jelen. Világszinten több mint 1700 coach-ot és tanácsadót képezett ki Képesített Innermetrix Konzulenssé.

VEZETŐFEJLESZTÉS

Az Innermetrix rendelkezik a mai piac legátfogóbb pszicho- és értékmetrikus diagnosztikai eszköztárával és tudásával a vállalati diagnózis és a vezetőfejlesztés folyamatának támogatásához. Ennek ellenére az Innermetrix nem “tesztforgalmazó” cég. Szervezeteknek segít a lényegi vezetői problémáik pontosabb azonosításában, ezek okainak értékelésében és elkülönítésében. Ezekre vonatkozóan fejlesztette ki a megfelelő megoldási eljárásokat, melyek segítségével nélkülözhetetlen értéket szállít a megvalósításban.

További információk az Innermetrixről.

Tudjon meg még többet az Innermetrix diagnosztikai folyamatokról!

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Szeretné jobban megismerni önmagát? Tegye meg az első lépést most! Vegye igénybe díjmentes felmérésünket, melynek eredményét egy 30 perces konzultáció keretében értékelünk ki. Jelentkezzen most!