MIÉRT TESSZÜK, AMIT TESZÜNK?

Az Értékek Index Dr. Eduard Spranger tanulmánya az Emberek értékvonatkozású beállítottságáról és meggyőződéséről. Arra felel, hogy mi hajt előre és motivál valakit, vagy mi vált ki szenvedélyt valakiből.

Az Innermetrix által végzett kutatás eredménye azt mutatja, hogy a legsikeresebb emberek az önismeret magas szintű birtoklásában osztoznak. Az ilyen emberek felismerik azokat a helyzeteket, amelyek sikeressé teszik őket, és ez megkönnyíti számukra azt, hogy a célok elérésének olyan módját találják meg, ami összhangban van a motivációikkal. Egyúttal tisztában vannak korlátaikkal is, illetve, hogy hol nem lennének hatékonyak. Ez segíti őket annak felismerésében, hogy mi az, ami nem inspirálja őket, vagy mi az, ami nem fogja őket a siker irányába motiválni. Azok, akik jobban megértik természetes motiválóikat, sokkal nagyobb eséllyel választják ki a megfelelő lehetőségeket a megfelelő okból, és így elérik a kívánt eredményeket.

A magas szintű teljesítmény eléréséhez, elengedhetetlen annak a biztosítása, hogy a motivációit kielégítse azzal, amit csinál. Ez hajtja az Ön szenvedélyét, csökkenti a fáradtságot, inspirálja Önt és növeli a motiváltságát. Ez a tudás segít a Önnek hatékonyabbá válni élete jó néhány kulcsfontosságú területén.

  • Olyan célok kitűzése és elérése, amelyek inspirálóak
  • Olyan szerepkörök kialakítása, amelyek kellő összhangban állnak a motivációkkal
  • Munkaválasztás
  • Teljesítmény menedzsment

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Szeretné jobban megismerni önmagát? Tegye meg az első lépést most! Vegye igénybe díjmentes felmérésünket, melynek eredményét egy 30 perces konzultáció keretében értékelünk ki. Jelentkezzen most!