Az ADV Kombinált Betekintések Profil három világszintű profil kombinációja. Az “A” az Attribute Index rövidítése, megmutatja, hogyan gondolkozik és hoz döntéseket. A “D” a DISC Index rövidítése, méri a természetes Viselkedési stílusát, és a “V” a Values (Értékek) Index rövidítése, mely képet ad az Ön motivációjáról és hajtóerőiről. Összességében választ adnak a Mi? Miért? és Hogyan? kérdésekre. Mi az Ön természetes tehetsége? Miért motivált abban, hogy ezt használja? Hogyan képviseli ezt a külvilág felé?

Az Innermetrix terméksorozat jelenleg 3 különleges profilt nyújt, mely profilokat a hozzájuk kapcsolódó három önállóan is érvényes tudományos területen dolgozták ki.

Attribute Index – Dr. Robert Hartman professzor Formális Axiológiájára, és annak a Megértésére alapul, hogy az Emberek hogyan értékelik a környezetüket és azokat a tényezőket, melyek a döntéseiket együttesen befolyásolják.

Értékek Index – Dr. Eduard Spranger tanulmánya az Emberek értékvonatkozású beállítottságáról és meggyőződéséről. Felel arra, hogy mi hajt előre és motivál valakit, vagy mi vált ki szenvedélyt valakiből.


DISC Index – Dr. William Marston munkája az emberi viselkedésről, illetve arról, hogyan szoktunk cselekedni.

A természetes tehetségeinknek, motivációinknak és viselkedési formáinknak ezen kombinációja összefoglalja létezésünk magját. Ezek tesznek minket azzá az egyedülálló egyéniséggé, akivel minden reggel a tükörben találkozunk, és ezek jelentik számunkra azt a potenciált, ami a legmagasabb teljesítmény- és sikerszintre tud bennünket juttatni.

Ezekkel a riportokkal hihetetlenül gazdag és átfogó betekintést nyerhetünk az Ön valódi lényébe. Ez a betekintés mindenképpen pozitív eredménnyel zárul, hiszen nincsen “jó” és nincsen “rossz” profil.

Ilyenek, és mindannyian másmilyenek vagyunk.

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Szeretné jobban megismerni önmagát? Tegye meg az első lépést most! Vegye igénybe díjmentes felmérésünket, melynek eredményét egy 30 perces konzultáció keretében értékelünk ki. Jelentkezzen most!