HOGYAN VISELKEDÜNK?

A DISC Index Dr. William Marston munkája az emberi viselkedésről, illetve arról, hogyan szoktunk cselekedni, tehát megmutatja viselkedésünk hogyanját. A DISC modell a legtöbbet használt viselkedés-értékelési eszköz a világon.

Az Innermetrix által végzett kutatás kimutatja, hogy a legsikeresebb emberek valamennyien önismerettel rendelkeznek. Ezek az emberek könnyen felismerik azokat a helyzeteket, amelyek sikeressé tehetik őket, és ez megkönnyíti számukra, hogy megtalálják azt a – viselkedési stílusuknak megfelelő – módszert, vagy utat, amely leginkább segíti őket céljaik elérésében. Ezek a személyiségtípusok korlátaikat is ismerik, illetve tudják, mikor és miben nem hatékonyak, ezáltal azt is könnyebben átláthatják, hogy milyen utat vagy irányt ne válasszanak vagy milyen magatartásformát ne erőltessenek magukra. Azok, akik megértik saját természetes viselkedési preferenciáikat, sokkal nagyobb valószínűséggel ismerik fel és használják ki megfelelő módon és időben a lehetőségeket, és így nagyobb eséllyel érik el a kívánt eredményt.

A DISC Index segít Önnek jobban megérteni saját egyedi viselkedési erősségeit és hajlamait, továbbá segít hatékonyabbá válni az élet alapvető fontosságú területein.

  • Személyközi és személyen belüli kommunikáció
  • Célok elérése, megvalósítása
  • Szerepkörépítés
  • Munkaválasztás
  • Teljesítmény Menedzsment

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Szeretné jobban megismerni önmagát? Tegye meg az első lépést most! Vegye igénybe díjmentes felmérésünket, melynek eredményét egy 30 perces konzultáció keretében értékelünk ki. Jelentkezzen most!