Bodó Alexandra, Head of Financial Data Management

Generali

"A Csillával való együttműködés az utóbbi években számos professzionális kihívásban nyújtott segítséget.

A kezdeti kilátástalan helyzetből egy magabiztos és cél orientált fiatal, női cégvezetővé kovácsolt. a találkozóink nagyon hasznos önismeretet fejlesztő praktikus és egyéb változatos módszertani eszközökkel lettek gazdagítva. Egy nagyon közvetlen, kellemes és professzionális coach-al volt szerencsém egy általam kívánt jövőt építeni."

Vezetőfejlesztés - Vállalati tanácsadás

Ajánlások

Fazekas-Varga Beatrix, Human Resources Manager Hungary & Slovenia & Croatia 

Amgen Kft.

„Csillával egy vállalati képzés során ismerkedetem meg. A kezdetektől maximálisan professzionális hozzáállással, nagyfokú empátiával fordult a kollégák felé. Az egyéni visszajelzések során a pozitív életszemlélete, szakmai felkészültsége és türelme megkönnyítette a munkát. Segített megismerni a bennünk rejlő tehetséget és a csapat sokszínűségéből adódó előnyöket, valamint azt, hogy hogyan tudunk még hatékonyabban együtt dolgozni. A közös munka során nagyon lelkesítő volt, mely még több energiát adott a csapat tagjainak, hisz felismertük a tehetségeinket.”

Bódi Zsuzsanna, Igazgató

European Network of Living Labs

"A Csillával való együttműködés az utóbbi években számos professzionális kihívásban nyújtott segítséget.

A kezdeti kilátástalan helyzetből egy magabiztos és cél orientált fiatal, női cégvezetővé kovácsolt. a találkozóink nagyon hasznos önismeretet fejlesztő praktikus és egyéb változatos módszertani eszközökkel lettek gazdagítva. Egy nagyon közvetlen, kellemes és professzionális coach-al volt szerencsém egy általam kívánt jövőt építeni."

Kemény Ágnes, HR igazgató

DHL Freight Magyarország Kft.

„Csillát vezetőfejlesztési program keretében kértük fel a csapat támogatására. Nagyon nyitottan és profin közelíti meg a felhozott problémákat és nyújt segítséget a hozzá fordulóknak. Én magam is vettem részt több foglalkozáson, amik sokat segítettek ahhoz, hogy más nézőpontból is meg tudjam közelíteni a problémákat. Csilla jó módszerekkel, nagy hozzáértéssel nyújt támogatást, mind HR-esként, mind a coaching folyamatban jó vele együtt dolgozni!”

Farkas Viktória, Zürich

Cembra Money Bank AG
Head Governance & Simplification

I met Csilla at a point in time of my career when I was not entirely sure about the direction I should take and what my motivations are mid- to long-term. Working with her has helped me gain clarity on that. My goals as well as next steps crystallized thanks to her subtle guidance and support. Csilla is like a fine compass that leaders can reach for when faced with challenges on their professional journeys. I highly recommend her as a business coach. 

Külföldön élő magyarok

Ajánlások

Körmendi Szabó Gabriella, Mexico

Vállalkozó, Business Coach
CEO / Marysol Travel & Real Estate
Founder of Divia Creation

Csilla munkáját, a vele való közös munka élményét szavakba önteni nehéz. Eltartott egy darabig amíg összeszedtem a gondolataimat, hogy hogyan tudnám röviden, tömören átadni azt a katartikus élményt, amit éreztem mindössze egy beszélgetés után. Egy új prespektívát ad, új megvilágításba helyezi a dolgokat, tapintatosan, de határozottan mutat rá azokra a pontokra, ahol a fejlődés lehetősége kirajzolódik. Ugyanakkor támogató empátiával kísér végig az úton. Csillának nem csak a szakmai tudása és felkészültsége kimagasló, hanem azon emberi tulajdonoságai is, amellyel egy újabb szintre képes emelni bárkit, aki az önfejlesztés rögös útjára lép. Mellette az ember valóban tehetségesebbnek, sokoldalúbbnak, rátermettebbnek érzi magát. Megadja azt az erőt és energiát, azt a szeretetteljes támogató, mégis abszolút objektív hátteret, amelyből merítve az ember tényleg kihozhatja magából a legjobbat. Csillával a kapcsolatom sokrétű. Egyrészről nagyon jó barátnőm, másrészről mentorom. Egy olyan vállalkozónak, mint jómagam akinek az élete több országban, sőt több kontinensen zajlik, és a vállalkozásai is több területet lefednek, elengedhetetlen az a józan iránymutatás amit Csilla ad, akár egy baráti beszélgetés, akár az együttdolgozás során.
Ha összehozott vele a sors, légy hálás, és élj a lehetőséggel! Mert Csilla rendkívüli. A segítségével Te is garantáltan az leszel!

Dr. Tiboldi Tibor, Zürich

Executive Advisor at skyguide

“Csillát munkáját 2023 éve elején ismerhettem meg tüzetesebben egy általa szervezett zürichi workshop során. Számomra meglepő volt, hogy ezen is a területen is érvényes az alap igazság: a tudás nem ismer határokat. Új energiák és motivációk születtek pont a jó időben és jó helyen Zürichben. Csillában megvan a képesség meglátni és megláttatni minden workshop résztvevővel az erős és a kevésbé erős, azaz a fejlesztendő területeket. Az alkalmazott methodológia sokat segített megérteni a honnan-hova kihívás alapját majd az egyéni konzultáció során visszatérni a korábban dokumentált de részletében ki nem fejtett, aktivizálandó területeket a meglévő képességeim integrálásaval.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönöm Csilla”

Krnacs László, Zürich

Cembra Money Bank AG
Lead Technology Platform Services


Az Innermetrix mindent visz!
Sok hasonló személyiség ás vezetői elemzést láttam már, de ennek a mélysége és kifinomultsága számomra egyedülálló.
És itt jön Csilla! Amihez viszont az ő szakmai tapasztára van szükség, az az adatok értelmezése, jelentése és azok helyes használata.

Hálás vagyok a találkozásért és a közös munkáért az „elveszett gyöngyök” megtalálásában.
És az, hogy mindezt magyarul – számomra megfizethetetlen!

Fedier Tímea, Zürich

"Ha az életben egyszer és csak egyszer szeretnél egy önfejlesztő kurzust, azt Csillánál tedd!
Felejts el minden mást! Amíg nem ismered az erősségeidet, addig fogalmad sincs a hatékonyságáról. Egy olyan ajándékot adsz magadnak, amint nem csak a karrieredben, de mindenben tudsz hasznosítani. Karrier, sport, magánélet, család, barátság...mindenben.

Ez az a találkozás, amire egész életedben vágytál. Csilla társaságában önmagaddal. Talán nem is tudnék kellemesebb útitársat elképzelni erre a kalandra.

Az elemzéstől pedig még mindig két méterrel a föld felett járok.

Köszönöm Csilla!"

Fodor Dániel, CEO & Co-owner

Az Év Irodája Kft.

Nagyon sok coachingom volt már, és sok-sok riportot töltöttem ki pályafutásom során. De ilyen mélyreható, ennyire profi anyaggal még nem találkoztam. Csilla felmérése teljesen új megvilágításba helyezett engem, mint embert és mint vezetőt. Az, hogy mindezt megtudtam magamról, életem minden területére hatással lehet, és másoknak is segíthet, hogy jobban megértsenek engem. Csilla hatalmas lendületével és profizmusával sokat segített abban, hogy megértsem az eredményeket és megtaláljam bennük a lényeget. Minden vezető munkatársamnak el fogjuk ezt a riportot készíteni.

Önismereti tanácsadás

Ajánlások

Dr. Várdi Katalin

tüdőgyógyász főorvos

"Váratlanul megrekedt karrierem útvesztőjében mentem el Müller Csillához. Azzal a lendülettel töltöttem ki a tesztet, hogy már én sínen vagyok, nekem újat nem lehet mondani.

Azt hittem tudom a megoldást a jövendőmre, 32 éve dolgozom, a legkülönfélébb pozícióban és helyzetben ismertem meg magam, úgy gondolom sok újjal nem lehet meglepni.

Intuitív alapon töltöttem ki a tesztet, inkább őszinte kíváncsiságból mentem el a megbeszélésre, mintsem segítségkérés gondolatával, hiszen sínre tettem az új életemet.

Kinyomtatott, átolvasott teszterednénnyel érkeztem. Ismert pozitív, picit meglepő eredményekkel.

Először csak megérkeztem. Csilla segített, hogy magam mögött hagyjam a hétköznapot, és a vele járó fáradtságot. Így könnyű volt nyitottá válni és belehelyezkedni abba a világba, ahol nemcsak elvárások vannak, de mód is arra, hogy kiteljesítsük magunkat.

Aztán kérdezett. Sokat és okosan. Úgy is mondhatom előremutatóan, már a kérdések az utat egy más dimenzióba tették számomra. De a legfontosabb az őszinte érdeklődő figyelme volt. A totális figyelem volt az, ami elindított gondolkodás útján.

Amikor megérkeztem, olyan voltam, mint egy turista, aki a sűrű erdőben nem látja a kivezető ösvényt. Mindig reménykedik a jó irányban. De Csilla kézen fogott a kérdéseivel, felvitt a kilátóba, körbemutatott. Figyelme segítségével megláttam a sok ösvényt, benne azt, amelyik abba az irányba visz, ahova tartani szeretnék.

Élmény volt ez a közös munka."

Dr. Tomka János, alapító és egyetemi oktató

KPMG-BME Akadémia és Károli Gáspár Református Egyetem

„Az Innermetrix profiljaival néhány évvel ezelőtt foglalkoztam először, már akkor nagyon újszerűnek, mélynek és pontosnak találtam. Müller Csillát egy kihívásokkal teli időszakban kértem meg, hogy a KPMG Akadémia közvetlen munkatársaival is töltesse ki a profilokat, beszélje át velük a személyes eredményeket és tegyen javaslatot egyéni, illetve csoportos fejlesztésükre.

Csilla komoly hozzáértéssel, mély empátiával és bölcsességgel végezte munkáját, valódi segítséget adott az egyéni és közös következő lépésekhez.”

Lindner Bernadett

"Az anyagomat olvasva és Csillával beszélgetve teljes mértékben magamra ismertem, és egy kulcsot kaptam ahhoz, hogy még kiegyensúlyozottabban éljek, és hatékonyabban működjek a munkámban, magánéletemben és úgy általában a mindennapjaimban.

Olyan ez, mint egy használati utasítás önmagamhoz, melyet egész életemben, ha előveszek és vetek rá egy pillantást - akár egy meg nem értett szituáció vagy élethelyzet kapcsán -, sok felismeréssel és megértéssel gazdagít majd saját magamat illetően.

Köszönöm! :)"

Barta Zsolt, Kiadóvezető

La Femme magazin

"A jó mentor hiteles és empatikus. Hiteles, mert tudása és szakmai tapasztalata sok éves gyakorlatban edződött. Empatikus, mert amikor kell tükröt tart, amikor szükséges támaszt nyújt. Mindemellett az őszinte segítőszándék vezérli. Csilla az 50 tehetséges magyar fiatal programban nem csak egy rá bízott tehetség mentora lett. Beszélgetéseink sokszor adtak számomra is kapaszkodót, iránytűt, mi több hitet, amikor arra a legnagyobb szükségem volt."

Tanácsadás magánszemélyeknek

Ajánlások

dr. Szabó Nikolett, jogász

"Segítségre volt szükségem, hogy két kisgyerekes anyukaként és három év szakmai távollét után megtaláljam újra az utam. Ebben segített Csilla, akire egy ismerősöm ajánlásán keresztül találtam. Már az első beszélgetés alkalmával megfogott az empátiája, közvetlensége és hogy milyen pontosan ráérzett a problémámra. A beszélgetések során tisztább önismeretet kaptam, megtanultam jobban kihasználni a pozitív tulajdonságaimat és feltornázni a javítanivalókat. A tudatos munka mellett a legjobb érzés az volt, hogy szinte szárnyakat kaptam, lebegtem, és a mindennapi életben is nagy önbizalommal tudtam használni az erőforrásaimat. Csilla a legprofibb szakmai segítségem és a mentorom lett, amellett, hogy segített elindulni egy nagyon izgalmas úton."

Kálnay Zsófia

operaénekes

"Müller Csillával a La femme magazin 50 tehetséges magyar fiatal mentorprogramjában volt lehetőségem együtt dolgozni. Különleges ajándék volt, mert a megtapasztalt tudás azóta is magabiztosságot ad.

A több mint egy évig tartó közös munka alatt kipróbálhattam olyan módszereket, amik egy életre segítséget nyújtanak szakmai és egyéb problémák megoldásához. A céljaim tudatos megtervezése pedig ennek fényében végtelen lehetőségeket rejt magában. Legyen szó materiális javakról, vagy pusztán a boldog és kiegyensúlyozott élet fenntartásáról. Az ehhez szükséges eszköztárat Csillának köszönhetően tanultam meg használni.

Ezúton is köszönöm!"

Veréb Krisztina, fodrász

"Teljesen elveszett voltam, amikor találkoztam Csillával. Egy közös ismerős ajánlására kerestem meg, persze nem kicsit halogatva a hívást.

Mert hát a halogatás az egyik nagyon rossz tulajdonságom volt, és ezt bátran ki merem mondani, hogy csak volt!

Már az első találkozásnál azt éreztem, mintha egy kedves baráttal találkoznék, akinek annyi mesélnivalóm van.

Minden alkalom egy felismerés, megerősítés volt nekem, ami segített abban, hogy a számomra kijelölt úton haladjak lépésről lépésre a célom felé.

Nagyon köszönöm Csilla!"

Ráki Tamás

"Köszönöm Csilla még egyszer a lehetőséget, a bizalmad. Ahogy elmeséltem és kimondattad velem a jelenlegi helyzetemet, úgy éreztem magam, mintha egy kör középen állnék és körülvesznek a szabotőreim. A kérdéseid, mint kísérők fordították a nézőpontomat más és más szögbe, hogy a korábban felsorolt élethelyzeteket, szabotőröket másként, mint segítőket lássam. Ahogy megéreztem, hogy másképp is felfoghatom a helyzetemet, rögtön pozitív érzések kerítettek hatalmába és lehetőségeket láttam meg."

Balázs - Szabó Zsuzsa, jogtanácsos

"Olyan...hiteles, kifinomult, lelkes, felkészült, ösztönző ... olyan amilyet elképzeltem amikor "A coach"-ot kerestem. Szeretem magamat mikor eljövök tőle. Nekem ez a legtöbb amit kaphatok.
Köszi Csilla❤"

ING Bank

Simó Berni

"Személyes kisugárzása pozitív, bizalomkeltő. Már első találkozásunkkor olyan összeszedett képet kaptam magamról, mellyel fényt gyújtott bennem. Teljes odafigyelés és proaktivitás jellemzi munkásságát. Precizitásának köszönhetően olyan térképet kaptam magamhoz, aminek a segítségével könnyedén átláttam az erősségeimet. A döntéseket végigkíséri és gyors reakcióival nem hagy letérni az útról. Olyan öröm nála lenni, mintha egy hintában ülnék. Hullámzó gondolataim szárnyalnak, de a végén megkapom eredményül a talaj biztonságos stabilitását."

www.yogaberni.mozello.hu

Zatykó Szilvia Melinda

"Kedves Csilla,

A profizmusod és a személyiséged egyben mutatott rá, hogy a legjobb döntés, ha téged választalak egy új szakasz felépítéséhez -külföldön - az életemben.

Mind az iránymutatásod, mind a feladatatok, amik közelebb visznek önmagamhoz és az áhított célomhoz hibátlanul működnek.

‘Minden nap egy új nap!’ és ez általad új értelmet nyer, mert minden nap arra figyelek, amit tanítottál - az erősségekre -, amik bennem rejlenek és segítségeddel felszínre kerülnek. Nagyra becsülöm a sorsom, hogy együtt ’dolgozhattunk’."

Bath, Anglia

Karrier tanácsadás

Ajánlások

Csillag Gabriella

Csillag Gabriella Lakberendező stúdió

"Számomra a hitelesség minden területen fontos! Csillára az interneten találtam rá. Tetszett a weboldala, tetszett a NŐ! Éreztem, hogy mennem kell. Hozzá!

Bebizonyította, hogy amit képvisel az igazi. Kiegyensúlyozott személyiségének és kedvességének köszönhetően sikerült hamar megnyílnom és őszintén tudtam beszélni a félelmeimről.

Szerettem vele a közös munkát. Finom terelgetése, hatalmas empátiája mindig a megfelelő módon segített abban, hogy a leghatékonyabban oldjuk meg a felszínre törő problémát. Erőssége az érdeklődő figyelem. Mert nem elég hallgatni, meghallani is kell.

Csilla úgy formál át, hogy észre sem veszed, csak közben megváltozik az életed.

Ma azon az úton vagyok, amit az irodájában, az ő dédelgetése mellett álmodtam meg!

Köszönöm!"

Komlósy Csongor

Enterprise Architect

"Csillával először vállalati keretek közt dolgoztam az IT Services Hungary-nél. Akkor kollégáival újonnan alakult menedzsment csapatunkat segítettek építeni és fejleszteni.

Egy, a munka világától távol töltött év és külföldi élet után, ezen ismeretség nyomán kerestem meg Csillát és kértem a tanácsát karrierem tudatos fejlesztéséhez.

Felhasználva Csilla coaching eszközeinek széles palettáját, sikerült felismernem azon tehetségeimet amelyeket immár tudatosan használok mindennapi munkámban és karrierem építésében. Közös munkánk során, rengeteg energiát és pozitív visszajelzést kapok tőle. Sokszor hívja fel figyelmem személyiségem olyan értékes oldalaira is amelyek fölött én magam korábban átsiklottam, jelentéktelennek tartottam.

Kedves Csilla, köszönöm, hogy segítesz megtalálni a világ számomra legjobb munkáját."

Fókusz és Megoldás Konzultáció

Ajánlások

Hollósi Frigyes

Lakóépület Fejlesztő Zrt. vezérigazgató

"A megoldás konzultáció számomra talán a leghatékonyabb és leghasznosabb módszer. Gyakran szándékosan keverem az üzleti és magán jellegű célokat a kiválasztásnál, és nekem jól működik ebben a formában is, sőt kifejezetten hasznos, mert a két téma szinte mindig hatással van egymásra.

A végeredmény mindig magáért beszél, szinte kivétel nélkül megerősít abban, hogy pillanatok alatt meg lehet oldani olyan feladatokat, melyek bár halaszthatónak tűnnek, mégis terhelik az tudatom, és mindeközben fontosnak vélt dolgok iránt valójában teljesen érdektelen vagyok, és csak pusztán felesleges időtöltést eredményeznek.

Amiért bárkinek ajánlom, az elsősorban az érzés amit akkor érzek, amikor pillanatok alatt meg tudom tenni az első lépéseket a ténylegesen fontos céljaim felé, de ennél talán még felemelőbb, amikor akár évek távlatából visszatekintek a korábbi priorizálások eredményeire, és konstatálom, hogy a korábbi célok valósággá váltak azóta, míg a jelentéktelenek akár a feledés teljes homályába süllyedtek minden rosszérzés nélkül."

Török Kata

Kangen Distributor

"Ma volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen is egy igazi szakember segítségével ránézni a mostani élethelyzetemre, céljaimra, elakadásaimra. Csilla 1,5 óra alatt csodát tett 8 postit-tel, a kedves, de annál konkrétabb kérdéseivel és a végtelen türelmével. Bármennyire is igyekszem tudatos lenni a mindennapjaimban és tudom, hogy merre haladok, mik a céljaim, mindig vannak és lesznek olyan dolgok, amiknél igenis szükségem van külső segítségre. Ez a mai alkalom szuperül bebizonyította, hogy egy jó szakemberrel és egy jó technikával pillanatok alatt rendet lehet tenni a fejben, rendszerbe rakni a dolgokat és tisztán látni, hogy mire kell fókuszálni és mire nem. A munkát így is, úgy is nekem kell elvégeznem, de hatalmas segítség látni, hogy hol tartok, hol kell fejlődnöm és mik a prioritások. Profi, de végtelenül kedves és emberi hozzáállást kaptam, ami olyan légkört teremt, ahol biztonságban lehetsz őszinte magaddal és Csillával is.
Szívből ajánlom"

Török Móni

Beauty & Crystal tanácsadó

"Már sokadik éve tradíció nálam az évindító coaching Csillával és rendszeresen tartunk inspirációs délutánokat, ahol tervezzük az évet és együtt ötletelünk. Sokat segít nemcsak szakmai tudásával, hanem kedves és pozitív személyiségével, hogy a céljaim könnyedén megvalósuljanak.

Köszönöm a sok motiváló beszélgetést Veled, szeretettel ajánlom Mindenkinek, akinek a karrierje, hivatása kapcsán egy támogató coachra van szüksége, a vele való együttműködés az egyik legjobb befektetés önmagunkba."