Szintlépés a karrierben és az életben

Közép- és felsővezetőket, cégtulajdonosokat, vállalkozókat, karrierjükben és az életükben elakadt tehetséges embereket támogatok abban, hogy újra megtalálják a céljaikat, a tüzet, a lelkesedést önmagukban.
Segítek, hogy még jobb vezetőkké és boldogabb emberekké váljanak.

Amikor nem tudod, hogy mi hiányzik...

Elkötelezett vagyok mások támogatásában, inspirálásában!

Segítek felismerni és újratervezni a jelenlévő, de nem beazonosított rejtett tartalékaidat. Egy olyan diagnosztikai és fejlesztési környezetben dolgozom, amellyel ritka és exkluzív tudásra tehetünk szert.

A szakterületem a tehetség alapú megközelítés és az arra épülő fejlesztés. Hiszek a folyamatos fejlődésben és abban, hogy mindenkiben ott rejlik a tehetség - csak felszínre kell hozni.

Müller Csilla, vezetőfejlesztő-tanácsadó

Ismerj meg jobban!

3500 +

óra Coaching ülés

1300 +

óra Innermetrix senior tanácsadói tapasztalat

13+

év Coaching, vezetőfejlesztés tapasztalat

16+

év vezetői tapasztalat

Sikeres és szakmailag elismert, tehetséges emberekkel foglalkozom - akik még többre vágynak.

Érzed és tudod, hogy hiányzik valami, de nem tudod, hogy mi az?

Tele vagy rejtett erőforrásokkal, de nem tudod, hogy hozhatnád felszínre?

Szeretnél magasabb önismeretre szert tenni, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból?

Válaszd ki melyik tanácsadási szolgáltatás illik hozzád!

Vállalkozóknak és magánszemélyeknek

Cégeknek és vezetőknek

Megnézem

Ez érdekel

"Az elmúlt tíz évben több száz coachot képezhettem tovább. Müller Csilla tanácsadói karrierjének első lépésenként választotta ezt a képzést. Minden esetben, minőségbiztosítási okokból, egy előszűrést végzünk, még a már nagyon tapasztalt kollégák esetében is. Ezen az elemzésen Csilla olyan meggyőző értékeket mutatott a coachinghoz szükséges tehetségek és motivációk terén, hogy azonnal a felvétele mellett döntöttem. Azóta több, mint 10 év telt el, és nagy örömmel tölt el, hogy minden szinten beváltotta a bizalmat. Hihetetlen szorgalommal és kitartással fejlesztette magát. Több tucat projektben dolgoztunk együtt, melyekben mindig megbízható és felkészült volt. Empátiája, megnyugtató kisugárzása a különösen nehezen kezelhető esetekben is előnyére vált. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek a tevékenységét, aki vagy egyedül, vagy csapatban szeretne egy hiteles támogatót maga mellé."

Malchiner Maximilian Péter

You are more!™,  Coach-Speaker-Author

Következő

„Önismeret, feszültség- és konfliktuskezelés, kompromisszumkészség, tisztelet és eredmény-alapú vezetői magatartás: Müller Csilla coaching programja ezen kompetenciák fejlesztésével segítette menedzsereinket kiteljesedésükben. Mindezt a vállalat pénzügyi és dolgozói visszajelzéseinkben mért eredményei igazolják, tehát a programra költött minden forint jó befektetésnek bizonyult.”

Gáldi Zoltán

Ügyvezető igazgató, DHL Freight Magyarország

Következő

„Egyénileg és csapatban is dolgoztunk már Csillával, mindkét esetben nagyon pozitív változásokat hozott a folyamat. Egyrészt könnyebben és biztosabban dönt az ember, ha tisztában van a saját erősségeivel, másrészt csapatszinten is hatékonyabban működik, ha kap némi iránymutatást egy külső segítségtől. Csoportos coaching esetén olyan Csilla módszere, mintha egy karmester összehangolná a zenekar működését vagy egy jó edző rendet tenne a pályán a csapatjátékban. Ha világosak a célok, akkor mindenki tudja, hogy miért dolgozik.”

Hajagos Rita

Managing Partner, Red Lemon Media

Következő

"Csilla coaching programja nagy segítséget nyújtott 10 éve együtt “harcoló” vezetői csapatunk újradinamizálásához. Tükröt mutatott mind igazgatótársaimnak, mind nekem, hozzásegített minket ahhoz, hogy felismerjük erősségeinket amikre építhetünk, illetve plasztikusan megláttatta velünk a fejlődési területeinket. Töretlen életigenlése, vidámsága, pozitív hozzáállása nagyban támogatta azt, hogy megnyíljunk és őszintén tudjunk beszélni a problémákról és a fejlődés útjáról. Talán nem véletlen, hogy a tervezettnél hosszabbá és szélesebb körűvé, többrésztvevőssé vált a program…"

Antal Péter

Ügyvezető igazgató, Wallis Motor Pest, Wallis Motor Duna 

Következő

"A coaching egy személyre szabott "edzés" módszer, egy harmonikus együttműködés, saját tempódban tanulás Csillával. Az erőforrásaid feltárása és tudatos használata.
Mindazoknak ajánlom Csillát „edzőnek”-coach-nak,akiknek célja, hogy megtalálja, megértse és használja a mindenkiben meglévő személyes és csak rá jellemző egyedi tehetségeinek összességét."

Kamarás Zsuzsanna

HR Igazgató, Provident Pénzügyi Zrt.

Következő

Korábbi ügyfeleim:

Önreflexiós letölthető anyag

Letölthető anyag

Iratkozz fel a levelezési listámra, hogy egy letölthető önreflexiós anyaggal segíthesselek!

Köszönöm, hogy feliratkoztál! Figyeld az email fiókod!

Beszélgessünk!

Ha még nem jártál nálam, egyeztessünk egy időpontot!

Az első alkalommal ismerkedünk, beszélgetünk. Te elmondod, miért és miben keresel segítséget, én elmondom, mit kell tudnod a coachingról/ folyamatról és hogyan tudok segíteni. A beszélgetés alatt mindketten érzékeljük a kettőnk közt kialakuló teret, szimpátiát, és ha létrejön a kémia, szerződünk egy konzultációs folyamatra.

Egyeztessünk időpontot

IMX ADV Tehetség riport

Módszertan, amivel dolgozunk

A mai piac legátfogóbb pszicho- és értékmetrikus diagnosztikai eszköztárával és tudásával támogathatjuk a vállalati diagnózis és a vezetőfejlesztés folyamatát. Ezek a betekintések mindenképpen pozitív eredménnyel zárulnak, hiszen nincsen “jó” és nincsen “rossz” profil. Ilyenek, és mindannyian másmilyenek vagyunk.

Elolvasom