Szolgáltatások

A programok mögött célorientált, hatékony és személyre szabott módszerek vannak magánszemélyeknek, vállalkozóknak, vezetőknek. Jelenre építve, kérdésekkel az új nézőpontokra rávilágítva, célirányos eszközökkel a helyzeteket átkeretezve. Támogató, empatikus környezetben, rád figyelve, ahol van tér és idő kimondani a gondolataidat, ezzel is tisztulva a kép, ahol előrébb lépsz a megoldásod felé. 

Vállalkozóknak és magánszemélyeknek

Szeretnél többet kiaknázni a benned lévő potenciálból, úgy hogy közben a terheket raksz le magadról

Szeretnél nagyobb önbizalmat és magabiztosabbá válni

Szeretnél olyan munkát végezni, ami a legjobban illeszkedik a természetes tehetségeidhez, motivációdhoz és viselkedésedhez

Belátható időn belül a saját tempódban haladva szeretnél eredményeket elérni

Szeretnél többször nemet mondani

Szeretnéd visszanyerni az elvesztett motivációdat

Tisztábban látni a szerepeidet, céljaidat az életben

Jó helyen jársz, ha

igaz rád bármelyik az alábbi állítások közül…

Készen állsz?

Müller Csilla

Időpontot egyeztetek

Ismerkedjünk meg egy első díjmentes konzultáció keretein belül! Megbeszéljük miben van szükséged támogatásra és elmondom, hogy hogyan tudlak segíteni a saját fejlődésed útján.

megismerkedünk (online, vagy személyes), helyzetfelmérés, kötetlen beszélgetés, kölcsönösen megnézzük, hogy tényleg én vagyok-e neked a legjobb választás

Személyes tehetség - Önismeret csomag

Időtartam: 2 hónap, 3 alkalom
- akár pályakezdőknek is!

0. találkozó

1. találkozó

Célirányos kompetenciafejlesztő beszélgetések személyes tehetség, önismeret témában. Tehetség mondat megírása.

2-3. találkozó

On-line alapú kérdőív kitöltése 

Személyes Tehetség profil (76 oldal)+ 1,5 órás személyes visszajelző beszélgetés a riport anyagából. Az esetleges fejlesztendő területek konkretizálása.

"Aki találkozott mar Csillával, az tudja, hogy egy rendkívüli ember és ragyogó személyiség, igy mellette lenni és vele dolgozni örömet és nyugalmat, illetve támogatást ad a vezetőknek a vezetői magányukban. Mióta együtt dolgozunk azóta elkezdtünk tisztán látni a fejlesztendő területeket és közösön kidolgozni a megoldásokat, amelyekre nekem és cégnek a legnagyobb szükségünk volt."

Hlatky-Schlichter Hubert

Kiosk, tulajdonos - alapító

"Csilla hatalmas empátiájával, végtelen türelmével és tudásával a legkomplikáltabb személyiségeket is kitárja, felébreszti, segíti, hogy megértsék magukat, a világot, a miérteket körülöttük. Bárkit reá bízok jobb emberként lép ki az ajtaján és én is jobban értem hogyan illesszem be a csapatba úgy, hogy igazán élhesse az erősségeit "

Gönczi Péter

Head of Team R&D, Professional Lead, Deutsche Telekom IT Solutions Hungary

Csillára ajánlás útján találtam. Első találkozóink során hamar egy hullámhosszra kerültünk és megfogalmaztuk, h. mi is a célja az együttműködésünknek. Csilla nemzetközileg akkreditált Innermetrix konzulens. Az Innermetrix módszer nem volt ismeretlen számomra - pár éve már részt vettem egy felmérésen, de akkor egyfelől egy más élethelyzetben voltam, másfelől a kiértékelésben nem kaptam teljeskörű támogatást- most egy nagyon mély elemző beszélgetés keretében vezetett végig az eredményeken. Érthetően adta át az ismereteket, saját tapasztalati példáival támasztotta alá a különféle viselkedési formákat a jobb megérthetőség érdekében. Empatikus hozzáállásával vezette végig a találkozót, ahol 3 óra úgy elröppent, h. észre se vettük. Mindenkinek, aki önismerete elmélyítésére vágyik és saját maga működést szeretné még jobban átlátni, ajánlom Csillát és az általa képviselt Innermetrix személyiségdiagnosztikát. Nagy kaland 😊

Juhász Ildikó

ING Bank, igazgató

Müller Csillával a La femme magazin 50 tehetséges magyar fiatal mentorprogramjában volt lehetőségem együtt dolgozni. Különleges ajándék volt, mert a megtapasztalt tudás azóta is magabiztosságot ad.
A több mint egy évig tartó közös munka alatt kipróbálhattam olyan módszereket, amik egy életre segítséget nyújtanak szakmai és egyéb problémák megoldásához. A céljaim tudatos megtervezése pedig ennek fényében végtelen lehetőségeket rejt magában. Legyen szó materiális javakról, vagy pusztán a boldog és kiegyensúlyozott élet fenntartásáról. Az ehhez szükséges eszköztárat Csillának köszönhetően tanultam meg használni.
Ezúton is köszönöm!

Kálnay Zsófia

operaénekes

Az átlagosnál sokkal nagyobb lesz önismereted (objektív)

Tisztában leszel a tehetségeiddel, erősségeiddel

Tisztában leszel a kommunikációs preferenciáiddal

Sokkal hatékonyabb leszel az élet jó néhány területén

Nő a teljesítményed 

Tudni fogod mik a fejlesztendő területeid

Milyen az ideális munkakörnyezeted

Erősödni fog az önbizalmad 

A folyamat végén

Karrier tanácsadás csomag

Személyes Tehetség Profil (76 oldal)+ 5 alkalom
Időtartam: kb 3 hónap

0. találkozó alkalmával megismerkedés és helyzetfelmérés

76 oldalas tehetség ADV riport + 1,5 órás visszajelző beszélgetés

További 4 ülés, melynek fókuszában a karrier áll.

a fejlesztendő területek konkretizálása, célok kijelölése, a benned lévő potenciál, erőforrásaid feltárása, korlátozó gondolati mintáid beazonosítása, átkeretezés, akcióterv megfogalmazása.

10+ évi tapasztalattal, támogató környezetben, fókuszt, empátiát nyújtok.

A találkozók 2 hetenkénti rendszerességgel kerülnek megtartásra, a folyamat lezárásáig.

Erre van szükségem

Ez a program Neked szól, ha

Pályakezdő fiatal vagy

Úgy érzed elakadtál a karrieredben

Eddig nem merted vagy tudtad megvalósítani az álmaidat

Belevágnál valami újba, vállalkoznál vagy munkahelyet váltanál

A jelenlegi munkahelyeden érnél el változást.

Úgy érzed kihunyt belőled a motiváció.

Szorongsz a munkád vagy a kollégáid viselkedése miatt.

Van egy biztos pozíciód, ahonnan félsz továbblépni.

Erre van szükségem

Megoldás konzultáció

1 alkalom - 1,5 óra

A megoldásfókuszú brief coaching módszertan használatával az általad hozott témában a megoldásra koncentrálunk, nem az elakadásokra. 
Kiszélesítjük a lehetőségeidet, beazonosítjuk az erőforrásaidat, akciótervet készítünk. 
Rövid, gyors módszer, azonnali eredménnyel. 

A brief coaching az elérendő célon, a következő megtehető lépéseken tartja a fókuszt és akár egy ülést követően is jelentős elmozdulást érhetünk el alkalmazásával.

Fókuszált, rövid és hatékony, könnyed változást tesz lehetővé.
A megoldásközpontú coaching folyamatban nincs tematikus határ: a brief coaching eszközeivel dolgozhatunk magánéleti és szakmai elakadásokon egyaránt.

A módszer különlegessége, hogy a problémák és a nehézségek helyett az erőforrásokra, lehetőségekre, az előrelépést segítő apró lépésekre tekint, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb irányt, megoldásokat.

“Számomra az aktív figyelem, az empátia, a kreativitás, a kérdezés mikéntje nagyon fontos. Életem egy pontján Csillához fordultam, hogy tisztázzam magamban a jövőképemet. Ismert emberént nehezen nyílok meg, de ő pillanatok alatt megtalálta a kulcsot hozzám. Kérdéseivel meg tudtam fogalmazni a saját válaszaimat. Ez a coaching lényege. Ezzel élek a szakmámban magam is, de a saját utamon kiváló megoldás volt vele leülnöm beszélgetni, és az akkor megfogalmazottak azóta is sokszor eszembe jutnak, megerősítenek és támogatnak.”

Szily Nóra

 pszichológus , újságíró

" Csilla személyisége az első találkozásunk alkalmával azonnal bizalmat ébresztett bennem. Számomra nagyon hasznos minden egyes ülésünk, mert minden alkalommal egy újabb fontos felismeréssel gazdagodom.
Csilla segít megtalálni a számomra legmegfelelőbb utat a céljaim eléréséhez. Amióta együtt dolgozunk produktívabb és határozottabb vagyok."

Gregus Máté

fotós

Csilla segített az időmet, és az életemet jobban beosztani, strukturálni, mert sokszor úgy éreztem, hogy a magánélet, munka, gyerekek és a sport között én elvesztem valahol. Önbizalmat kaptam általa, és egyszerű feladatokkal, könnyen rávezetett arra, hogy nem kell elmerülni a teher alatt, hanem csak jól be kell, hogy osszam az időmet, és sokkal egyszerűbbé válik minden! Abszolút a hétköznapjaim részévé váltak ezek a “feladatok” és gördülékenyebben hozom ki magamból a legjobbat mindegyik területen.

Spuriga Dóra

tulajdonos, pöttyöslabda.hu

Nagyon figyelek a megérzéseimre, hallgatok is rájuk, de alapvetően racionalista ember vagyok, aki nem hisz a csodákban. Na ehhez képest az egyik nap “találtam” a garázsban egy Ferrarit. Állítólag eddig is ott parkolt, de én sose láttam korábban. Nehezen tudom elképzelni, hogy van összefüggés, de előtte jókat beszélgettünk Csillával az élet nagy dolgairól, az önismeretről, az önbizalomról, az önbecsülésről, meg ilyesmikről. De mindegy is, egy próbát feltétlenül megér. És nem csak a Ferrari miatt…

Ágai Kis András

sportriporter, műsorvezető

Fókusz konzultáció

1 alkalom - 1,5 óra

Mikor? Amikor túl sok a teendő, sok a gondolat, elöntenek a megoldandó feladatok.
Gyors, hatékony módszer, azonnali tisztánlátás, 1 alkalommal rendet rak a gondolatokban, célokban.