Számos olyan helyzettel találkozunk, ahol kiemelt jelentősége van vezetői képességeinknek, illetve annak, hogy hogyan tudunk a munkatársakkal csapatban együttműködni.

Szolgáltatások

Cégeknek és vezetőknek

A kulcs

Vezetőként ismernünk kell, mihez van a munkatársainknak veleszületett tehetsége. A körülöttünk lévők miért motiváltak abban, hogy képességeiket, tehetségüket használják, és hogyan nyilvánul ez meg a teljesítményfüggő környezetben.

Ezáltal kulcsot kapunk ahhoz, hogyan lehetünk mi és munkatársaink, ezáltal az egész szervezet sikeresebbek, elégedettebbek és boldogabbak. Ki ne vágyna erre?

Diagnosztika

Egyedülálló mérési rendszerrel segítünk feltérképezni és összhangba hozni az Ön vagy munkatársai természetes tehetségeit, motivációit és viselkedését annak érdekében, hogy növeljük az egyéni és szervezeti teljesítményt, a sikerességet és motiváltságot.
A nem láthatót tesszük mérhetővé azzal a szándékkal, hogy megismerjük azt a potenciált, ami a legmagasabb teljesítmény- és sikerszintre tud bennünket juttatni.


Mit mutatnak a számok?

TÖBB MINT 85%-A A MEGKÉRDEZETT EMBEREKNEK MOTIVÁLATLAN A MUNKÁJÁBAN,
42%-A KIÉGETTNEK,
37%-A HOLTVÁGÁNYON ÉRZI MAGÁT,
45% BELSŐ FELMONDÁSBAN ÉL ÉS KÉTSÉGBEESETTEN MÁS MUNKÁT KERES. (HARRIS INTERACTIVE RESEARCH)
ENNEK LEKÜZDÉSE VALAMENNYI VEZETŐ SZÁMÁRA EMBERT PRÓBÁLÓ FELADAT

Segítek

Az alkalmazottakban lévő képességeket felismerni, kiaknázni, mert ez a cég rejtett vagyona ami megfelelően motiválva segítheti a cége növekedését /sikerességét!!
Motivációs, kommunikációs eszköztárat tudok a vezető kezébe adni, használati utasítást a kollégákhoz, melyet csak használni kell!

Minél magasabb az önismerete valakinek, minél autentikusabban használja a természetes tehetségére, motivációra, viselkedésre vonatkozóan, anál sikeresebb, elégedettebb, boldogabb lesz az életében.


"Csilla segített nekem "egyben maradni" életem egyik legnagyobb változása közben, mely irányát valójában én határoztam meg de nagyon nehezen dolgoztam fel, egyedül valószínűleg nem is tudtam volna. Csilla segítségével megerősödtem, ki tudtam tartani az eredeti irány mellett és most már az pozitív építkezés útján vagyok.
Jómagam egy pragmatikus, praktikus és logikus egyén vagyok, multinacionális környezetben dolgoztam több mint 22 évet és Csilla stílusa és módszerei tökéletesen passzoltak hozzám. Minden egy világos metodika keretein belül történik, mindennek van egy érthető folyamata és megfelelően ötvözi a tudományt és az intuíciót, a rációt és az emóciót.
(...)
Csillát csak ajánlani tudom; szinte mindenkinek szüksége van külső támaszra, hisz lelkünk ápolására nem tanít minket az iskola, kevés szülő és barát képes rá. Én már tudom magamat irányítani, támogatni és ápolni. Köszönöm Csilla, és nemcsak annak a jegyében, hogy megtanítottál dicsérni."

Coca- Cola Company Magyarország Kft.

Kerekes Péter, ügyvezető igazgató

„A Magyar Telekom vállalati ügyfelekért felelős szervezete számos átalakuláson, átszervezésen ment keresztül az elmúlt évek során. Ezen változások megélése, az új motivációk keresése nemcsak szervezeti szinten jelentenek nehézségeket, hanem sokszor egyéni szinten is. Így elengedhetetlen a kollégák folyamatos támogatása. Ebben nyújtott nekünk segítséget már számos alkalommal Csilla. Helyzet függően egyfelől eszközt és módszert kaptunk tőle, hogy az együttműködést és a változást egy tudatosabb szinten éljünk meg és át. Másfelől, mint vezető fejlesztő is sokat segített azon Kollégáknak, akiknek több idő és több odafigyelés kellett a változás megéléséhez vagy éppen az újrakezdéshez. Csilla lelkiismeretes munkájának is köszönhetjük, hogy a szervezet lassan 15 éve egy stabil, összeszokott közösségként működik és a belső elégedettség kimagaslóan megmutatkozik a vállalati ügyfelek elégedettségében is.”

Magyar Telekom Nyrt.

Takács Ilona,
Vállalati Ügyféltámogatás ágazatvezető

Vezetőfejlesztés

A kliens témájától és a fejlesztendő területektől függően 6-10 alkalom
Időtartam: kb 3 hónap

megismerkedünk (online, vagy személyes), helyzetfelmérés, kötetlen beszélgetés, kölcsönösen megnézzük, hogy tényleg én vagyok-e neked a legjobb választás

0. találkozó

Személyes Tehetség profil (76 oldal)+ 1,5 órás személyes visszajelző beszélgetés a riport anyagából. Az esetleges fejlesztendő területek konkretizálása.

1. találkozó

Célirányos kompetenciafejlesztő beszélgetések személyes tehetség, önismeret témában. 

2-10. találkozó

On-line alapú kérdőív kitöltése 

A folyamatról

Frissen kinevezett vezetőknek, vállalkozóknak, illetve olyan közép és felsővezetőknek is, akiknek már van pár éves tapasztalata, de nem vett még részt komplex vezetőfejlesztésen, vagy szeretné kiegészíteni, felfrissíteni vezetői eszköztárát.

Egyeztessünk időpontot

szeretné növelni a vezetői önismeretét

szeretné hatékonyabban vezetni a csapatát, támogatni a kollégák együttműködését

szeretné megoldásorientált szemléletet kialakítani a csapatában

még nem vett részt vezetőfejlesztésben, szeretné a vezetői eszköztárát bővíteni

szeretné aktivizálni a belső erőforrásait

szeretné megismerni a coaching szemléletű vezetést

Frémont Orsolya, operatív igazgató

„Az IMX teszt meglepően találó személyiségleírást adott rólam. Az elkészült riport és annak átbeszélése segített tudatosítani magamban az erősségeimet és a fejlesztendő területeimet, amelyekre vezetői szerepemben is jobban odafigyelek. Csilla nagy empátiával és odafigyeléssel kísért el ebben az utazásban, beszélgetésünk igazán frissítőleg hatott rám.”

Wallis Motor Pest

Dr. Csermely Gyula Ph.D., vezérigazgató

Rózsakert Medical Center

Csillával szerencsémre akkor találkoztam, amikor a vállalatunknak is személy szerint nekem is jól jött egy kis szellemi támogatás. De mit tehetek, szerencsés ember vagyok. A mai világban egy céget fejlődési pályán tartani komoly kihívás. Maradék belső erőm mozgósításában óriási szerepet játszott az általa vezetett "edzés”. Újra tudtam értékelni az elért eredményeimet, örülni tudtam a képességeimnek, és elhessegettem a kudarc lehetőségét. Vállalatunk tovább fejlődik. Azt nem állíthatom, hogy a kedvezőtlen külső körülmények nem szorongatják néha a koszorús ereimet, ekkor egy újabb tréning és máris jobb.

Lovászi Anita, NTBO vezető

DHL Freight

Több foglalkozáson vagyunk túl Csillával és biztosan állíthatom, hogy a legjobb coach akivel valaha találkoztam, mert nem csak trainer, hanem a személyisége miatt barátnak is mondható. Rávezet a helyes útra a tapasztalatai alapján és és próbál utat nyitni a változtatási lehetőségekre, amely az embernek iránymutatást ad ha elbizonytalanodna. Szívből ajánlom..

szeretnél alapos helyzetelemzést kapni a tehetségedről, kommunikációs, viselkedési, vagy vezetői stílusodról és ez alapján hozzáértő támogatást a fejlesztéshez

egyéni fejlesztést akarsz, nem pedig csoportos tréninget

rövid idő alatt szeretnél jelentősen javítani a kommunikációs, vezetői kompetenciáidon

fontos számodra a munkahelyi kapcsolataid javítása és eredményesebbé tétele

Vezetőfejlesztési tanácsadásra lehet szükséged, ha

szűkre szabott időkerettel rendelkezel és intenzív programot akarsz

Beszélgessünk!

Ha még nem jártál nálam, egyeztessünk egy időpontot!

Az első alkalommal ismerkedünk, beszélgetünk. Te elmondod, miért és miben keresel segítséget, én elmondom, mit kell tudnod a coachingról/ folyamatról és hogyan tudok segíteni. A beszélgetés alatt mindketten érzékeljük a kettőnk közt kialakuló teret, szimpátiát, és ha létrejön a kémia, szerződünk egy konzultációs folyamatra.

Egyeztessünk időpontot